Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESVAKIDAŠNJI INCIDENT: Sudac glavom udario igrača

NESVAKIDAŠNJI INCIDENT: Sudac glavom udario igrača

Intervenirala je i policija

Nakon utakmice 19. kola 1. ŽNL NSŽSD između Vinjana i Jadrana iz Kaštel Sućurca (0:4) dogodio se nesvakidašnji incident. Evo kako ga je opisao delegat susreta Ante Ujević u službenom zapisniku:

'Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudac sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudac Toma Galić je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih br. 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran. Igrači domaćih su poletili prema sucu, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina spriječili daljnji incident. Netom poslije je intervenirala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudačka trojka mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim'.

Vaša reakcija na temu