Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr NESVAKIDAŠNJI POTEZ: Igor Tolić plaća Hajduku odštetu i odlazi s mjesta trenera juniora!

NESVAKIDAŠNJI POTEZ: Igor Tolić plaća Hajduku odštetu i odlazi s mjesta trenera juniora!

On za tri dana neće izvršiti prozivku juniorske momčadi

Igor Tolić je odlučio platiti Hajduku odštetu u visini pet plaća i tako raskinuti ugovor, čime više neće obnašati dužnost trenera juniora 'bijelih'.

Ovo je prvi put da neki trener mlađih kategorija 'bijelih' plaća odštetu i odlazi. Tolić je još prije dva tjedna, nedugo nakon što je Krešimir Gojun dobio otkaz, objavio na svom Twitteru:

-  Hvala za dvije uzbudljive godine u Hajduku i kako bi rekao Bare...vrijeme je da se krene...sretno svima!!!

Bila je to izravna najava odlaska, nakon koje je otišao kod predsjednika Marina Brbića i zatražio raskid. No, nije ga dobio, Brbić mu je objasnio da na njega računaju i dalje, te ga žele na mjestu trenera juniora.

Tolić je nakon tog razgovora formalno ostao na staroj funkciji, ali je najavio novi sastanak za desetak dana. A onda se dogodilo sljedeće: Tolić je došao u ured predsjednika i rekao da prihvaća plaćanje pet plaća Hajduku, kako mu stoji u ugovoru, te da odlazi i neće obaviti prvu prozivku za novu sezonu 19. srpnja.

U međuvremenu smo doznali i da je Tolića pozvao Osijek, u Gradskom vrtu žele da on u sljedećoj sezoni vodi njihovu momčad Osijek II. 

Vaša reakcija na temu