Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NEVJEROJATNO: Za poraz vodećeg bundesligaša kriv je frizer!

NEVJEROJATNO: Za poraz vodećeg bundesligaša kriv je frizer!

Uoči susreta u hotel je stigao poznati londonski frizer

Leipzig je proteklog vikenda u 19. kolu Bundeslige poražen na gostovanju kod Eintrachta (2:0). To im je bio treći poraz, prednost na vrhu sada iznosi samo bod ispred Bayerna. Za poraz od Frankfurta su okrivili frizera! Što se točno dogodilo? Uoči ogleda s Eintrachtom nekolicina igrača (Poulsen, Ampadu, Haidara, Upamecano, Nkunku) u hotel gdje je bila smještena momčad doveli su poznatog londonskog frizera Sheldona Edwardsa kako bi sredili frizure. Klupski čelnici su poludjeli kada je u javnost izašla cijela priča.

- Da ste me upitali koja je ekipa od onih 12 koje su igrale u subotu išla kod frizera kladio bih se u 100.000 eura da to nije Leipzig. Šokiran sam - rekao je sportski direktor Leipziga Ralf Rangnick. Uvidjevši ozbiljnost situacije petorica igrača su uputili javnu ispriku. 

Vaša reakcija na temu