Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEZABILJEŽEN SLUČAJ: Navijači odlučuju o produženju ugovora igraču!

NEZABILJEŽEN SLUČAJ: Navijači odlučuju o produženju ugovora igraču!

Ugovor mu istječe krajem lipnja

Nogometna sezona u Škotskoj je završena, te već sada se klubovi lagano kreću pripremama za iduću. Na revolucionarnu ideju došli su u Livingstonu, petoplasiranoj momčadi škotske prve lige. 

Oni su odlučili svojim navijačima dati mogućnost odlučivanja o produžetku ugovora 37-godišnjeg Garyja Moleyja. Riječ je o trećem vrataru kojem ugovor istječe u lipnju, a hoće li produžiti ugovor ovisi isključivo o navijačima.

- Vjerojatno prvi put u nogometu...Mi vam dajemo priliku da odlučite o budućnosti golmana Garyja Maleyja. S obzirom da njegov ugovor istječe u lipnju, ostavljamo navijačima odluku hoćemo li mu ponuditi produžetak suradnje - stoji u objavi Livingstona na Twitteru. Do sada je glasovalo nešto manje od 45 000 ljudi, a do kraja glasovanja ostao je još jedan dan. 

Vaša reakcija na temu