NEZABORAVAN IZLET: Djeca s Krka stigla su na utakmicu Hajduka i Osijeka s autobusom i četiri kombija

NEZABORAVAN IZLET: Djeca s Krka stigla su na utakmicu Hajduka i Osijeka s autobusom i četiri kombija

DPH otok Krk je organizirao odlazak svojih najmlađih članova na Poljud

U nedjelju, 13. svibnja 2018. DPH otok Krk realizirao je jedan od do sada najvećih projekata i organizirao odlazak 50-ak najmlađih članova na utakmicu HNK Hajduk Split - NK Osijek koja se održala na stadionu Poljud.


Djeca su u pratnji roditelja i članova upravnog odbora DPH otok Krk put Splita krenuli s jednim autobusom i četiri kombija, te je cijela delegacija brojala 93 putnika. Kompletan program organiziran je u dogovoru sa HNK Hajduk i uz svesrdnu pomoć gospođice Katarine Krolo, kojoj se ovom prilikom posebno zahvaljujemo, a sastojao se od razgleda trofejne sobe, press dvorane, svečane lože i izlaska na igralište na kojem smo se svi zajedno fotografirali za trajnu uspomenu na ovaj, za svih nas, poseban događaj.


Nakon bogatog ručka, najmlađi članovi (2006. godište i mlađi) izašli su kao pratnja igračima na početku utakmice, a iza koje su u atriju stadiona dočekali i svoje idole koji su im dijelili autograme i s kojima su se fotografirali.


Cijelo vrijeme našeg boravka s nama su bili i naši članovi iz Splita, legende slavne povijesti našeg voljenog kluba, gospodin Ivo Bego i gospodin Paško Viđak, koji su sagradili neraskidivi most između otoka Krka i Splita.Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14