Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr DETALJI HULIGANSKOG ISPADA: Napali su ga s leđa kada je otišao u zahod!

DETALJI HULIGANSKOG ISPADA: Napali su ga s leđa kada je otišao u zahod!

Potom su pobjegli

U Zagrebu je fizički napadnut Filip Krovinović. Po tom pitanju su se oglasili i s Poljuda:

'Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka. 

Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže ovaj slučaj te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom. 

Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba te ničim nije provocirao ovakav napad. Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice.

Ovo nije prvi put da naši igrači doživljavaju slične neugodnosti u Zagrebu. Sličan slučaj dogodio se i prije osam godina kada su napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović

HNK Hajduk još jednom osuđuje bilo kakav oblik nasilja, za naš Klub ovakve stvari nisu prihvatljive i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se počinitelji privedu pravdi, a naši igrači u budućnosti zaštite od sličnih neugodnosti.'

Na vidjelo polako izlazi još detalja, Krovinović se, navodno, nalazio u jednom restoranu, gdje su ga trojica vrebali i čekali trenutak za napad. Napadnut je kada je otišao u zahod, trojac ga je zaskočio s leđa, udarili su ga, ali je, prema našim sugovornicima, Krovinović dobro i prošao onako vižljast se uspio izvući, iako je primio par udaraca, a potom su pobjegla ta trojica. Napad je, kažu nam, motiviran s tim što je Krovinović igrač Hajduka.

Uputili smo upit o cijelom slučaju i zagrebačkoj policiji, čekamo njihov odgovor.

Kontaktirali smo i Hrvatski nogometni savez, oni su na prijemu kod predsjednika RH Zorana Milanovića, te će se potom očitovati, a odmah u poruci su rekli da osuđuju svaki oblik nasilja.

Vaša reakcija na temu