Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NI VAR NAM NEĆE POMOĆI: Pristovnik je gledao istu snimku kao Strahonja, ali tvrdi da nije bilo kaznenog udarca za Hajduk!

NI VAR NAM NEĆE POMOĆI: Pristovnik je gledao istu snimku kao Strahonja, ali tvrdi da nije bilo kaznenog udarca za Hajduk!

Tajnik Komisije sudaca HNS-a je komentirao suđenje na utakmici Rijeka - Hajduk na HNTV-u

Tajnik Komisije sudaca HNS-a i međunarodni kontrolor Igor Pristovnik komentirao je na HNTV-u u emisiji 'Treće poluvrijeme' odluku suca Frana Jovića iz 57. minute dvoboja Rijeke i Hajduka, kada nije dosudio jedanaesterac nakon starta Tomečaka na Jakolišu...

- To nije za kazneni udarac, vidimo igrača Rijeke koji uklizava da bi blokirao loptu. U tom uklizavanju napadač osjeća da je obrambeni igrač na podu te počinje lagano padati preko njegove noge. Vidimo još jedan bitan element, a to je udaljenost dodatnog pomoćnog suca, koji je bio na dva do tri metra od situacije te je odmah pokazao da je korner. Ispravna odluka jednog i drugog suca - kazao je Pristovnik.

Podsjetimo, 'Oko sokolovo' Mario Strahonja je jučer u emisiji Stadion HRT-a rekao da je to bio čisti jedanaesterac.

S obzirom da su obojica gledala istu snimku, pitamo se hoće li i VAR pomoći da se vrati povjerenje u naše suce, a svakako valja napomenuti da je Pristovnik tajnik Komisije oko koje se vode pregovori Hajduka i HNS-a, gdje bi NSŽSD-e trebao dati svog čovjeka. 

Vaša reakcija na temu