Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr NIJE, NEGO: 'Josip Šutalo nije bio ponuđen'

NIJE, NEGO: 'Josip Šutalo nije bio ponuđen'

Dvojica bivših prvotimaca 'bijelih' o zanimljivoj temi

Mnogo je prašine, pa i ljutnje izazvala izjava Bore Jovanovića, koji tvrdi da je Josip Šutalo bio ponuđen Hajduku u vrijeme kada je on bio jedan od voditelja škole u Metkoviću.

- Hrvoju Vejiću i meni zahvalio se Srđan Andrić, tadašnji voditelj Hajdukove akademije, objasnio je kako imaju oni igrača tog godišta, ali da dolazi jedan koji će sve nadmašiti. I to Mario Vušković, godinu mlađi od Josipa Šutala - rekao je za Jutarnji list Jovanović.

Andrića nikad nismo vidjeli tako povrijeđenog, na prvu je ispalio:

- Da skratimo priču, neću o kret.... razgovarati - rekao nam je uvodno.

Potom je objasnio da mu baš nitko nije ponudio Josipa, koji uopće nije isto godište kao Vušković, te da nikad ne bi odbio igrača bez da struka škole da svoj sud ili ga na Poljudu provjere na treninzima.

Kontaktirali smo i Hrvoja Vejića, koji je bio jasan:

- Nikad nisam Josipa Šutala ponudio Hajduku. Mi smo tada organizirali Ligu doline Neretve, kroz koju je prošlo mnogo talenata, među njima Josip i Boško Šutalo, ali osobno nikad nisam zvao ni Andrića ni bilo koga na Poljudu da bih nekoga od njih preporučio.

Potom nam je ipak nešto otkrio.

- Zvao sam u Hajduk jedino za Luku Menala, ali ne želim otkriti koga - rekao nam je Vejić, koji je trenutno voditelj škole splitskog kluba Adriatic.

Vaša reakcija na temu