Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Nikola Moro na zanimljiv je način odgovorio na pitanje za koga navija u utrci za prvaka HNL-a...

Nikola Moro na zanimljiv je način odgovorio na pitanje za koga navija u utrci za prvaka HNL-a...

Solinjanin je od ljeta 2020. godine član moskovskog Dinama

Nikola Moro dobio je pljesak punih Gripa. Solinski veznjak koji je spletom okolnosti karijeru gradio u zagrebačkom Dinamu od ljeta 2020. godine je član moskovskog Dinama, trenutno drugoplasirane momčadi ruskog prvenstva. 

- Super je što se dosta ljudi skupilo. Svaka čast svima, svi smo tu zbog istog cilja, sve ih potiče humanitarni duh - rekao nam je Moro koji i dalje prati zbivanja u hrvatskom nogometu.

- Pratim, naravno. Svi vidimo da je liga nikad zanimljivija. Četiri vrlo dobre ekipe se bore za vrh. Ima puno kvalitetnih igrača. Liga se digla na viši nivo. Vidjet ćemo kako će proći prijelazni rok.

Za koga navijaš u utrci za prvaka?

- Navijam da najbolji bude prvi - diplomatski je odgovorio 23-godišnji veznjak. 

Vaša reakcija na temu