Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nikoličius: Odlučili smo da je najbolje za klub potpisati s novim trenerom do ljeta 2022. godine

Nikoličius: Odlučili smo da je najbolje za klub potpisati s novim trenerom do ljeta 2022. godine

Napravili smo listu na kojoj je bilo deset dobrih trenera

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius prokomentirao je dolazak Paola Tramezzanija.

- Imali smo cilj naći trenera što je brže moguće. Napravili smo listu na kojoj je bilo deset dobrih trenera za koje smo vjerovali koji su dobri za Hajduk. Zatim smo selektirali informacije, raspitivali se kod igrača i predsjednika koji su s njima surađivali. Napravili smo dosta posla, čvrsto vjerujemo da je Tramezzani pravi izbor za Hajduk.

Potom je nastavio:

- Karizmatičan je, čovjek je koji može inspirirati naše igrače. On je čovjek koji je preuzimao klubove u ne baš laganim uvjetima i digao momčadi. On je to dokazao u Luganu, APOEL-u, Sionu u drugom mandatu. Dobro je radio u stožeru Albanije. Čvrsto je posvećen radu. To je nešto što smo tražili, radnog trenera koji svake minute radi da Hajduk bude dobar. Sezona nije gotova. Imamo velike planove za drugi dio sezone. Vjerujemo da ćemo doći do pozicije koja vodi u Europu, a onda s adaptacijskim periodom da nas isti trener povede u Europu i da grupna faza Konferencijske lige dođe u Split.

Zašto je Tramezzani potpisao samo do ljeta 2022. godine?

- Odlučili smo da je to najbolje za klub. Ugovor ima određene klauzule, ali zajedno s trenerom smo odlučili da je to najbolje za početak. Želja je da imamo trenera za tri-četiri godine - odgovorio je Nikoličius.

Na kraju je odgovorio na upit je li razgovarao s igračima i što su mu odgovorili.

- Većina igrača mi je rekla da bi željela ostati i dati svoj maksimum za Hajduk. Sada je to došlo vrijeme da to dokažu. Dva-tri igrača su na granici, bi li ostali ili ne.

Vaša reakcija na temu