Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nogometaš zbog koronavirusa živio na aerodromu 72 dana!

Nogometaš zbog koronavirusa živio na aerodromu 72 dana!

Jedan od zaposlenika aerodroma dao mu je mobitel kako bi zatražio pomoć

Randy Juan Muller, 23-godišnji nogometaš iz Gane u studenom prošle godine je otišao u Indiju. 

Prelazak u klub iz Kerale na kraju mu se pretvorio u noćnu moru. Nakon pojave koronavirusa odlučio se vratiti kući, 30. ožujka trebao je iz Mumbaija preko Kenije stići do domovine, no u tome nije uspio. Indijska vlada je baš tada otkazala sve međunarodne letove i Muller je zaglavio na aerodromu. 

Vjerojatno tada nije mogao ni zamisliti da će to biti njegov dom u iduća 72 dana. U to vrijeme pomagali su mu putnici koji su se iz Indije posebnim letovima vraćali u svoje zemlje. Davali su mu novac, hranu, a na dar je dobio i knjigu.

- Jedan mi je čovjek dao knjigu 'Budi svoj terapeut'. To me spasilo od depresije - otkrio je Muller koji je nakon 72 dana od zaposlenika aerodroma dobio mobitel kako bi svoj problem iznio u javnost. Njegovu objavu na Twitteru vidjela je indijska ministrica te mu je omogućila odlazak u hotel gdje će pričekati dan kada će mu biti omogućeno poletjeti nazad u svoju Ganu. 

Vaša reakcija na temu