Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Nova kazna Hajduku, treneru Gorice suspenzija mjesec dana

Nova kazna Hajduku, treneru Gorice suspenzija mjesec dana

Torcida je u 38. minuti i od 75. do 77. minuta zapalili ukupno 19 baklji pri čemu su jednu ubacili u teren

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 18. kola HT Prve lige. Sva trojica isključenih igrača kažnjena su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama: Lirim Kastrati (Lokomotiva) mora platiti 3.000 kuna, a Pape Cherif Ndiaye (Gorica) i Bruno Goda (Slaven Belupo) po 4.000 kuna.

Trener HNK Gorica Sergej Jakirović koji je isključen nakon dobivene opomene u 65. minuti utakmice Gorica-Slaven Belupo kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u trajanju od mjesec dana i 1.000 kuna novčane kazne (čl. 53.b DP HNS).

Na utakmici Inter Zaprešić-Hajduk pripadnici navijačke skupine Torcida u 38. minuti i u periodu 75.-77. minuta zapalili su ukupno 19 baklji pri čemu su jednu ubacili u teren za igru pa je zbog dima i slabe vidljivosti igra morala biti prekinuta na jednu minutu. Zbog ponovljenih prekršaja kažnjivih po članku 67. DP HNS-a HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna, a  NK Inter-Zaprešić kao organizator iznosom od 6.000 kuna.

Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54 DP HNS-a s po 5.000 kuna kažnjeni su HNK Gorica, NK Inter-Zaprešić, NK Istra 1961 i NK Slaven Belupo.

Vaša reakcija na temu