Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NOVA POBJEDA: 'Žuti' u Sarajevu svladali Spars

NOVA POBJEDA: 'Žuti' u Sarajevu svladali Spars

Momčad Ivice Skelina u prvom je poluvremenu imala briljantnu šutersku dionicu

Košarkaši Splita stigli su do osme pobjede u Drugoj ABA ligi. 'Žuti' su u 16. kolu u Sarajevu svladali Spars 84:81 (28:21, 23:24, 20:21, 13:15).

Momčad Ivice Skelina u prvom je poluvremenu imala briljantnu šutersku dionicu, pogodili su čak sedam trica, no unatoč tome prednost 'žutih' na poluvremenu je bila samo šest poena. Domaći se nisu predavali, iako imaju samo tri pobjede u sezoni, te su minutu i pol prije kraja stigli do izjednačenja (79:79).

Potom je Vranković zabio koš uz faul, te je odveo Split na plus tri. Buza je zatim poentirao za 81:82, da bi potom Gabrić skočio u napadu nakon promašaja Kedže i nakon prekršaja realizirao oba slobodna bacanja. Ovom pobjedom Split se vratio u borbu za doigravanje, treće mjesto koje drži Rogaška 'žutima' bježi samo jednu pobjedu, a do kraja je još šest kola.

Split: Perković 12, Washington 3, Rebić, Kedžo 7, Gabrić 19, Runjić, Delaš 4, Bajo 6, Kovačević 11, Vrgoč, Morris 9, Vranković 13.


Vaša reakcija na temu