Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Nova visoka novčana kazna Hajduku
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Nova visoka novčana kazna Hajduku

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz 30. kola Prve HNL

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 30. kola HT Prve lige.

HNK Hajduk kažnjen je s 45.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Šibenik. Domaća navijačka skupina Torcida (oko 2500 pripadnika), smještena na istočnom dijelu sjeverne tribine, u 25. i 26. minuti pali dvadesetak baklji, od kojih su dvije bačene na prostor ispred iste tribine, dok su ostale dogorjele na istoj tribini. Također, u razdoblju od 68. do 70.minute pale oko 25 baklji, od kojih je jedna bačena ispred tribine, dok su ostale baklje dogorjele na sjevernoj tribini.

Anton Krešić (Rijeka) kažnjen je s 5.000 kuna i dvjema utakmicama neigranja zbog isključenja uslijed namjernog udaranja laktom u glavu protivničkog igrača tijekom igre, koristeći ruku kao oružje (čl. 57. DP HNS-a).

Vaša reakcija na temu