Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Novčana kazna za Hajduk

Novčana kazna za Hajduk

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama s utakmica 8. kola Prve HNL

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige i Druge HNL, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama s utakmica 8. kola HT Prve lige i 10. kola Druge HNL.

HNK Hajduk i HNK Rijeka kažnjeni su s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača (čl. 67. DP HNS-a). Hajdukovi su na utakmici Hajduk - Šibenik od 72. do 75. minuti upalili nekoliko pirotehničkih sredstava koja su izgorjela na tribini, a Armada je u 62. minuti utakmice Rijeka - Varaždin na središnjem dijelu sjeverne tribine zapalila dvije baklje koje su se ugasile.

NK Varaždin kažnjen je s 5.000 kuna zbog pet javnih opomena i jedne opomene na klupi na utakmici Rijeka - Varaždin (čl. 54. DP HNS-a).

Lazar Vujanić (Sesvete), Ivan Ćubelić (Hajduk II), Josip ČikvarMatija Mišić (BSK), Petar Šimunić (Kustošija) i Bruno Čovo (Međimurje), isključeni zbog dviju javnih opomena, kažnjeni su jednom utakmicom neigranja (čl. 50. DP HNS-a), baš kao i Hrvoje Ćubić, koji je isključen zbog onemogućavanja suparnika u izglednoj prilici za postizanje pogotka igranjem rukom van kaznenog prostora (čl. 51. DP HNS-a).

NK Dubrava Tim kabel kažnjena je s 2.000 kuna zbog šest javnih opomena na utakmici Dubrava Tim kabel - Sesvete, NK Sesvete kažnjene su s 2.000 kuna zbog tri javne opomene, jednog isključenja, jedne opomene na klupi i jednog udaljavanja s klupe na utakmici Dubrava Tim kabel - Sesvete, NK Hrvatski dragovoljac kažnjen je s 2.000 kuna zbog četiri javne opomene i jedne opomene na klupi na utakmici Hrvatski dragovoljac - BSK, NK BSK kažnjen je s 2.000 kuna zbog tri javne opomene, dva isključenja i jedne opomene na klupi na utakmici Hrvatski dragovoljac - BSK, a NK Inter-Zaprešić kažnjen s 2.000 kuna zbog četiri javne opomene i jedne opomene na klupi na utakmici Međimurje - Inter-Zaprešić.

Igor Štrok (Sesvete, trener vratara) zbog isključenja (vrijeđanje suca) na utakmici Cibalia - Sesvete kažnjen je s tri utakmice obnašanja dužnosti i novčanom kaznom od 1.000 kuna (čl. 53b. DP HNS-a).

Damir Milinović (Orijent 1919, glavni trener) zbog isključenja (neprimjereno ponašanje, odgoda nastavka igre suparnika zadržavanjem i bacanjem lopte) kažnjen je novčanom kaznom od 2.000 kuna (čl. 53a. DP HNS-a).

Vaša reakcija na temu