Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Novčane kazne za Hajduk i Osijek
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Novčane kazne za Hajduk i Osijek

Odnosi se to na prošlo kolo

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz 31. kola HT Prve lige.

'HNK Hajduk kažnjen je sa 60.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Gorica. Navijači domaće momčadi, pripadnici Torcide, sa sjeverne tribine su u 25. minuti upalili 20 bengalki, a u 71. minuti 30 bengalki, koje su sagorjele na tribini, osim jedne koja je bačena na tartan stazu i na istoj sagorjela. Pripadnici Torcide su također od 26. do 67. minute zapalili još devet bengalki, četiri bljeskalice i sedam dimnih kutija, koje su sagorjele na istoj tribini. Ukupno 70 pirotehničkih sredstava: 59 bengalki, od kojih je jedna bačena na tartan stazu, četiri bljeskalice i sedam dimnih kutija.

NK Osijek kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Osijek - Hrvatski dragovoljac. U 37. minuti domaća navijačka skupina Kohorta na istoku (na tribini) nakon koreografije pali šest dimnih bombi i dvije baklje, te u 45. minuti jednu baklju' - stoji u službenoj obavijesti.

Vaša reakcija na temu