Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nove okolnosti, nadzornici više nemaju čovjeka za preuzimanje predsjedničke funkcije

Nove okolnosti, nadzornici više nemaju čovjeka za preuzimanje predsjedničke funkcije

Dalje je sve otvoreno

Predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Aljoša Pavelin jučer je na presici o nasljedniku Lukše Jakobušića rekao:

- Imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme. On bi trebao stupiti na dužnost za nešto više od mjesec dana. Ime vam nažalost ne smijem reći. Imamo spremnog čovjeka. 

Još je kazao:

- Mandat predsjednika je četiri godine. Nema puno ljudi za koje mi smatramo da bi bili dobri i da ih mi želimo. Smatramo da smo izabrali kandidata koji po svojim karakternim, liderskim osobinama, po svojoj kulturi i pojavi vrlo jak kandidat. Hoće li on uspjeti postići rezultate, to ćemo vidjeti. Uvjereni smo da smo napravili najbolji izbor. Nismo tražili boljeg kandidata od gospodina Jakobušića. Okolnosti su bile jedne, situacija druga, treba nam druga dimenzija. Postoje vrlo različiti karakteri i tipovi menadžera. Lukša je bio jedan tip menadžera. Procijenili smo da nam treba jedna drugačija dimenzija.

Ta dimenzija je trebao biti Josip Pavić. Jučer. No, vijesti od danas kažu da više nije. Čak i da je na kraju sam odustao. Što se preko noći dogodilo, ne znamo, no, prema našim saznanjima trenutno NO nema spremnog čovjeka za preuzimanje funkcije predsjednika kako je jučer najavljeno na presici.

Dakle, dalje je sve otvoreno...

Vaša reakcija na temu