Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NK Osijek Novi Portugalac stigao u Osijek

Novi Portugalac stigao u Osijek

Posljednji angažman imao je u Benfici

Osijek je objavio dolazak Alfreda Almeide na mjesto pomoćnika sportskog direktora. Almeida ima 40 godina, dolazi iz Portugala, a posljednji angažman imao je u Benfici gdje je obnašao dužnost tehničke koordinacije. 

- Josea Botu sam upoznao upravo u Benfici gdje je on dugo imao značajnu ulogu, a konkretniju smo suradnju ostvarili tijekom angažmana u Ukrajini. Nikada ranije nisam bio u Hrvatskoj, a vodila me misao da je to mala i sigurna država koja omogućuje kvalitetan život. Posebno mi se sviđa velika strast za nogometom koja se ovdje osjeti. Prvi dojmovi su mi jako dobri, posebno u smislu nogometne infrastrukture i uvjeta za rad koji su u NK Osijek apsolutno na visokoj europskoj razini. Veselim se novom profesionalnom izazovu - rekao je Almeida koji će voditi brigu i o omladinskom pogonu.

Podsjetimo, protekle zime u Osijek je stigao Jose Boto, Portugalac koji obnaša dužnost sportskog direktora. 

Vaša reakcija na temu