Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi prvoligaš objavio rastanak s trenerom koji ih je uveo u elitno društvo!

Novi prvoligaš objavio rastanak s trenerom koji ih je uveo u elitno društvo!

U ovom trenutku još uvijek nije imenovan njegov nasljednik

Rudeš je objavio rastanak s trenerom Davorom Mladinom, koji ih je uveo u Prvu ligu.

'Naš je Rudeš po drugi put ušao u društvo deset najboljih hrvatskih nogometnih klubova, a velike zasluge za ovaj zajednički uspjeh, pripadaju i treneru Davoru Mladini. Iskusni je nogometni stručnjak stigao u naš klub početkom listopada, te u 23 prvenstvene utakmice upisao 14 pobjeda, šest remija i tri poraza. I upravo zahvaljujući tim uspjesima, uz koje je Mladina unio i dio svog šarma, ali i puno profesionalizma, što je trebalo našoj mladoj momčadi stigli smo do tog veličanstvenog uspjeha.

Kako je g. Maldini istekao ugovor, u razgovoru obiju strana, novi nije potpisan.

'Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača', poručio je Davor Mladina.

'Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci, jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Također, stigli smo i do četvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Dakle, ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, jer znam da ima nekoliko inozemnih ponuda, te je prilika i da naplati minuli rad. I daj Bože da opet u nekom klubu surađujemo', riječi su sportskog direktora Silvija Marića.

'Davor je prije svega veliki gospodin, koji je svojim boravkom nagradio nas u klubu. I zato nije ni čudno što su ga klubovi u kojima je radio, uvijek rado vraćali', dodao je direktor kluba Stipe Čondrić.

U ovom trenutku još uvijek nije imenovan nasljednik Davora Mladine, a čim ga izaberemo, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost i sve naše navijače.'

Vaša reakcija na temu