Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI UGOVOR: Karlo Sentić potpisao s Hajdukom do 2024. godine

NOVI UGOVOR: Karlo Sentić potpisao s Hajdukom do 2024. godine

Talentirani vratar ovog je tjedna priključen prvoj momčadi

Talentirani osamnaestogodišnji vratar Karlo Sentić danas je stavio potpis ugovora s Hajdukom do ljeta 2024. godine. Karlo je ovaj tjedan priključen treninzima momčadi Igora Tudora, proteklu polusezonu branio je za juniorsku i drugu momčad Bijelih, a nastupa i za U-19 reprezentaciju Hrvatske. 

- Jako san sretan i zadovoljan što sam potpisao ugovor s voljenim Klubom. Za mene ovo predstavlja veliko priznanje i ogroman poticaj za daljnji rad. Puno mi znači što sam se priključio treninzima prve momčadi i što imam priliku nastaviti tradiciju poznate Hajdukove vratarske škole i nadam se da ću nastaviti putem svojih uspješnih prethodnika. Hvala svim trenerima koji su doprinijeli mom dosadašnjem razvoju i putu, a ističem trenere Zlatka Runju i Darka Franića koji su mi jako puno pomogli sa svojim savjetima. Ovo mi je ogroman motiv da budem što bolji i da se dokažem trenerima ustrajnim radom i zalaganjem na svakom treningu - uzbuđenje i sreću nije krio mladi izdanak poznate Hajdukove vratarske škole koja je proizvela brojne čuvare mreže reprezentativnog kalibra. 

Vaša reakcija na temu