Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVINARI DAMBRAUSKASA DOČEKALI APLAUZOM: 'Uistinu sam ponosan na svoju momčad'
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

NOVINARI DAMBRAUSKASA DOČEKALI APLAUZOM: 'Uistinu sam ponosan na svoju momčad'

Sljedeća utakmica će biti najteža - kazao je

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas dočekan je velikim aplauzom u novinarskom salonu, što je uistinu rijetkost na Poljudu. Potom je u jako dobrom raspoloženju rekao:

- Spavat ću dobro, danas je bio uistinu velik dan za nas. Bili smo bolja momčad, preuzeli više rizika, pritiskali, uistinu sam ponosan na svoju momčad. Sačuvali smo praznu mrežu što dosta govori. Sve smo ostavili na terenu, što je dobro, ali moram razmišljati o sljedećoj utakmici, gdje počinje pravi pritisak, s obzirom na kartone i ozljede koje smo zaradili. Sljedeća utakmica će biti najteža.

Potom je dodao:

- Mi smo Hajduk, ne želimo se skrivati nego dominirati. Nekad nam to uspije, nekad ne, ali u genu ovog kluba je da igra napadački nogomet i mi to pokušavamo.

U Koprivnici nema Livaje i Nikole Kalinića zbog tri žuta kartona.

- Uvijek mogu ponavljati da nećemo tražiti opravdanja. Počet ćemo utakmicu sa 11 igrača, moramo početi jednakim intenzitetom i željom kao danas, igrači koji će zauzeti njihova mjesta moraju odigrati najbolje moguće.


Vaša reakcija na temu