Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO VRIJEME PREDSTAVILO MOMČAD I AMBICIJE: Želimo u sljedećoj sezoni duplu krunu!

NOVO VRIJEME PREDSTAVILO MOMČAD I AMBICIJE: Želimo u sljedećoj sezoni duplu krunu!

Predstavljeni su i sponzori, te donatorske iskaznice

Novo Vrijeme Apfel je danas u Makarskoj predstavilo ambicije za novu sezonu i pojačanja. Predsjednik Mijo Pašalić je bio jasan:

- Želimo u sljedećoj sezoni osvojiti prvenstvo i Kup!

Potom je nastavio sportski direktor Borislav Vuković:

- U ovoj sezoni su cilj prvenstvo i Kup. Deset je klubova u prilično izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Gotovo 40 igrača iz 1. HMNL je otišlo. Naš klub je u odnosu na prošlu godinu u izmijenjenom sastavu, Fideršek se vratio u Sloveniju, Lucas je otišao u Španjolsku, Babić u Njemačku, a Musinov se vratio u Split.

Potom je nastavio: 

- Umjesto te četvorke imamo Tonija Jelavića, momka koji se nakon šest godina vratio u svoj klub. Otišao je iz kluba viceprvaka, u njega se i vraća. Nadam se da ćemo zajedno do titule. Rodrigo je na papiru zamjena za Lucasa, ali on je nešto drugo. Tu su i naša dva mlada igrača Gabrijel Lasić i Roko Gašpar, očekujemo da oni pokažu zašto smo ih odabrali i da naslijede reprezentativce. Bit će to Novo Vrijeme za sladdokusce, očekujem i povratak publike, barem dijela kapaciteta dvorane.


Trener Teo Strunje je kazao:

- Lani nismo uspjeli uzeti treću tituku zaredom i to je rana koja nas boli sve skupa. Meni je želja ući u dva finala, a tada je sve otvoreno i za uzeti trofej. Svjesno smo zamiješali krv u ekipi. Posebna mi je želja da sezona bude što manje stresna što se tiče koronavirusa.

Još je kazao:

- Omiš je favorit broj jedan i bit će nam glavni konkurent.

Novi igrač Jelavić je kazao:

- Jedini sam koji nema prvenstvo i kup u Hrvatskoj i nadam se da će se to ove godine promijeniti.

Dobrodošlicu mu je poželio vratar Filip Bašković:

- Želim sreću novim igračima i nadam se da ćemo krunu vratiti u Makarsku.

Novo Vrijeme je predstavilo i donatorske iskaznice, gdje će svi navijači koji uplate 200 kuna uz godišnju iskaznicu dobiti i ime upisano na zidu u dvorani.

Potom je uslijedilo potpisivanje sponzorskih ugovora s tvrtkama Maritim Bašić, AB Adrion Nekretnine, Makarska Touristik, Inženjering Georad.


Vaša reakcija na temu