Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORAZ OLMISSUMA: Novo Vrijeme u finalu prvenstva Hrvatske!

PORAZ OLMISSUMA: Novo Vrijeme u finalu prvenstva Hrvatske!

Dramatično je bilo u Omišu

Olmissum je na svom terenu poražen od Novog Vremena 1:2, što je rezultat koji je Makarane odveo u finale, gdje ih čeka Futsal Pula.

Poveli su domaćini preko Kusture u 14. minuti, kada je iskosa s lijeve strane uputio snažan udarac u suprotni kut. Izjednačio je Pulinho 22 sekunde prije kraja prvog poluvremena.

U nastavku je Suton u 24. minuti doveo goste u vodstvo, nakon što se lijepo okrenuo oko Perišića, a do kraja je to bila prava drama. U punoj dvorani u Omišu bodrilo se domaće, ali je glasna bila i potpora Makarana.

Olmissum je tako sišao s trona, nakon što je dvije sezone bio prvak Hrvatske, ovoga puta nije ušao ni u finale, te ostaje bez domaćeg trofeja, s obzirom da je Novo Vrijeme već osvojilo Kup.

Vaša reakcija na temu