Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Obavijest navijače 'bijelih' za utakmicu Villarreal - Hajduk

Obavijest navijače 'bijelih' za utakmicu Villarreal - Hajduk

'Na ovoj utakmici nije dozvoljeno korištenje megafona, bubnjeva te pirotehničkih sredstava'

Villarreal i Hajduk će prvu utakmicu play off-a Konferencijske lige igrati u četvrtak, 18. kolovoza s početkom u 20.45 sati na stadionu Levantea, Estadio Ciudad de Valencia, u Valenciji. 

'Za sve navijače Hajduka koji dolaze na susret u Španjolsku ulaznice će se prodavati na dan utakmice, pored sektora 31 na stadionu Levantea. 

Prodaja ulaznica počinje u 17 sati i trajat će do početka utakmice. Molimo sve navijače da svoju ulaznicu pribave do početka utakmice jer će nakon početka susreta prodaja biti obustavljena.

Cijena ulaznice iznosi 35 eura, a plaćanje je isključivo u gotovini (kartično plaćanje nije moguće). 

Napomena za navijače Hajduka: Na ovoj utakmici nije dozvoljeno korištenje megafona, bubnjeva te pirotehničkih sredstava', izvijestio je Hajduk. 

Vaša reakcija na temu