Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: acmilan.com OD BRYANTA SE OPROSTIO AC MILAN: 'Zauvijek ćeš nam nedostajati, Kobe'

OD BRYANTA SE OPROSTIO AC MILAN: 'Zauvijek ćeš nam nedostajati, Kobe'

Bryant je bio veliki navijač talijanskog velikana

Vijest o smrti Kobea Bryanta prostrujila je velikom brzinom. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju mnogi, a među njima i AC Milan. Naime, Bryant je bio veliki navijač talijanskog velikana, a nedavno je u jednom intervjuu rekao da njegovim venama teče 'crveno-crna krv'. 

- Nemamo riječi za opisati kako se osjećamo nakon što smo čuli vijest o tragičnoj smrti jednog od najvećih sportaša svih vremena i velikog našeg navijača, Kobea Bryanta. Zauvijek ćeš nam nedostajati, Kobe - stoji u objavi na stranicama Milana.

Podsjetimo, proslavljeni NBA košarkaš Kobe Bryant preminuo je u 41. godini u padu helikoptera u nedjelju ujutro iznad Kalifornije. 

Vaša reakcija na temu