Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Utakmica se trebala odigrati u nedjelju 21. veljače

Odgođena je utakmica Hajduka i Dinama. Najveći hrvatski derbi trebao se odigrati 21. veljače u 17.45 sati, no zbog problema s koronavirusom u redovima 'bijelih' donesena je odluka o odgodi.

- HNK Hajduk nakon što je dana 12. veljače dostavio obavijest i dokumentaciju o pet igrača kojima je potvrđena zaraza koronavirusom, dana 15. veljače dostavio je novu obavijest i dokumentaciju za još sedam igrača. S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, HNK Hajduk nije u mogućnosti odigrati utakmicu 22. kola HT Prve lige s Dinamom u zakazanom terminu 21. veljače, te je zatražio odgodu - stoji u odluci povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog

Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, a odluka o terminu bit će donesena naknadno. 

Vaša reakcija na temu