Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODLUKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: UEFA izbacila momčad iz Lige prvaka zbog korone!

ODLUKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: UEFA izbacila momčad iz Lige prvaka zbog korone!

U svojim su redovima imali dvojicu zaraženih igrača

Nije završila ni aktualna sezona Lige prvaka, a već su krenule preliminarne kvalifikacije za nadolazeću sezonu najelitnijeg europskog natjecanja. Odmah na startu dogodio se vrlo zanimljiv slučaj. 

U utorak su u švicarskom Nyonu kosovski prvak Drita i sjevernoirski Linfield trebali odigrati susret preliminarne faze Lige prvaka, no nekoliko sati uoči dvoboja stigla je vijest kako u redovima Drite imaju dvojica igrača zaraženih koronavirusom. 

Cijela je momčad odmah poslana u izolaciju, a UEFA je presudila kako će se susret registrirati 3:0 za Linfield. To znači da će prvak Sjeverne Irske u prvom pretkolu igrati protiv poljske Legije. 

Iz krovne europske nogometne organizacije su očito pritisnuti terminima (prvo pretkolo igra se već idući tjedan) odlučili za zelenim stolom odlučiti o prolasku dalje. Iz Drite su najavili žalbu, no čini se da im to neće previše pomoći. 

Vaša reakcija na temu