Foto: Miro Gabela / hajduk.hr ODREĐEN TERMIN ĆAKULE Brbić, Jakobušić, Bjelanović, Perasović i ostali nadzornici odgovarat će na pitanja Hajdukovih članova

ODREĐEN TERMIN ĆAKULE Brbić, Jakobušić, Bjelanović, Perasović i ostali nadzornici odgovarat će na pitanja Hajdukovih članova

Ovo će druženje biti nešto drugačijeg formata

Udruga Naš Hajduk u nedjelju, 14. srpnja, s početkom u 18 u velikoj predavaonici FESB-a organizira Ćakulu s članovima.

U odnosu na prethodne Ćakule ova će biti nešto drugačijeg formata. U prvom dijelu Ćakule na pitanja članova će odgovarati predsjednik Hajduka Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović i voditeljica marketinga Julija Hrstić, dok će u drugom dijelu članovima biti dostupni svih sedam članova Nadzornog odbora Kluba.

Prijave za Ćakulu će se zaprimati do nedjelje 14. srpnja 2019. godine u 12 ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi članovi udruge trebaju navesti ime, prezime i broj članske iskaznice. Na Ćakuli mogu sudjelovati samo oni koji su uplatili članstvo za 2019. godinu.

- Članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do petka 12. srpnja 2019. godine do 12 sati poslati svoja pitanja s naslovom 'Pitanja za Ćakulu' na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na sastanku s vodstvom kluba. Jedan član putem maila može postaviti najviše dva pitanja - kazali su iz udruge Naš Hajduk.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48153, "");
Pregledaj komentare