Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održana Osnivačka skupština DPH Hvar

Održana Osnivačka skupština DPH Hvar

Većinom glasova za predsjednika je izabran Dario Zaninović, a za dopredsjednika Deni Lukić

U subotu je u Gradu Hvaru održan prvi korak ka osnivanju Društva prijatelja Hajduka za otok Hvar. U gradskoj loggiji u Hvaru održane su tribina NH i osnivačka Skupština udruge DPH za otok Hvar.

U prepunoj dvorani gradske loggije veliki broj simpatizera i navijača Hajduka sudjelovao je u tribini posvećenoj aktualnostima u i oko HNK Hajduka i u vezi svih akcija Našeg Hajduka.

Gosti tribine bili su Josip Tadinac, Tomislav Bjeliš i Marko Šišara koji su nakon uvodnog izlaganja odgovarali na pitanja iz kojih je bilo vidljivo da je trenutna situacija zbog odluka NO Hajduka dosta nejasna.

Nakon tribine otočani su održali osnivačku Skupštinu udruge DPH otok Hvar (u službenom nazivu DPH Hvar), na kojoj su većinom glasova donešene sve bitne odluke za konačno osnivanje udruge koja će objediniti sve navijače Hajduka sa cijelog otoka Hvara.

Osnivačka Skupština većinom je glasova za predsjednika DPH Hvar izabrala Darija Zaninovića, dok je za dopredsjednika izabran Deni Lukić.

Davnih sedamdesetih na otoku Hvaru postojalo je društvo prijatelja u Jelsi, da bi s vremenom zamrle sve aktivnosti u pokušajima organiziranja svih navijača Hajduka na cijelom otoku, uz povremene neuspjele inicijative - stoga s ponosom inicijatori subotnje osnivačke Skupštine ističu zadovoljstvo velikim brojem gostiju s cijelog otoka Hvara na Skupštini, kao i samom činjenicom da se na Skupštini više od 50 gostiju učlanilo u novoosnovano DPH Hvar.

Vaša reakcija na temu