Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Duje Antonini / Makarska Danas ODRŽANA TREĆA BILA NOĆ: Za Irnu i sina prikupljeno 38.400 kuna

ODRŽANA TREĆA BILA NOĆ: Za Irnu i sina prikupljeno 38.400 kuna

Na feštu su stigli Marin Brbić, Boro Primorac i brojni drugi

U hotelu Dalmacija u petak je održana treća Bila noć koju su zajedničkim snagama organizirala Društva prijatelja Hajduka Makarske, Tučepi, Podgore, Baške Vode i Brela. Kako piše portal Makarska Danas, ulaznice za ovu veliku feštu bile su rasprodane danima unaprijed a uzvanici su još jednom pokazali kako uistinu imaju veliko, baš pravo hajdučko srce.

Naime, kao i svake godine centralni dio večeri bila je humanitarna aukcija dresova poznatih nogometaša i sportaša a njihovom prodajom ovog je puta prikupljeno nevjerojatnih 38.400,00 kuna koje će otići u ruke naše sugrađanke, Irne Udijir, samohrane majke teško bolesnog 12-godišnjeg djeteta.

Među brojnim uzvanicima iz cijele Lijepe naše na hajdučku su feštu stigli i član Nadzornog odbora Hajduka Marko Mustapić, voditelj Akademije ‘Luka Kaliterna’ Boro Primorac, njegov zamjenik Andro Fistonić te predsjednik HNK Hajduk Split Marin Brbić, koji je na početku večeri prigodnim riječima pozdravio sve prisutne, dok im je u ime organizatora dobrodošlicu poželio predsjednik DPH Podgora, Željan Pivac.

Recimo i to kako je tradicionalno održana i lutrija na kojoj su se mogle osvojiti vrijedne nagrade, od večera u poznatim restoranima u gradu i okolici, preko poklon bonova i welnessa pa sve do televizora i putovanja za dvoje na europsku destinaciju po vlastitom izboru. Za izvrsnu atmosferu pobrinuli su se Diktatori i Gulliano koji su ‘zapalili’ plesni podij i držali ga takvim sve do ranih jutarnjih sati.

- Ovo zajedništvo, ova humanost, e to je Hajduk - poručili su organizatori, zahvalivši još jednom pokrovitelju, svim sponzorima i kupcima dresova.

Vaša reakcija na temu