Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ogroman red za ulaznice u Koprivnici
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Ogroman red za ulaznice u Koprivnici

Hajduk će opet imati veliku podršku

Simpatizeri Hajduka navalili su na ulaznice na blagajni stadiona u Koprivnici. Fotografiju smo dobili u trenutku kada je red već malo splasnuo, ali svejedno se vidi da vlada interes kakvoga na stadionu Slaven Belupa nije bilo.

Klub iz Koprivnice je jučer odaslao sljedeću obavijest za navijače:

'Nakon prvog dana prodaje ulaznica za utakmicu Slaven Belupo - Hajduk, koja će se igrati u nedjelju od 17 sati u Koprivnici, u slobodnoj je prodaji ostalo nešto više od 2000 ulaznica koje se mogu kupiti uz predočenje osobne iskaznice:

- U pretprodaji - sutra (petak) od 12-14.30 na blagajni 1

- Na dan utakmice - dva sata prije početka utakmice

Svi koji ulaze na stadion MORAJU imati kartu, uključujući i djecu! Molimo sve da što prije kupe istu, a da na dan utakmice što prije uđu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve'.

Vaša reakcija na temu