Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OKONČAN SPOR: Fran Jović povukao tužbu protiv Igora Tudora

OKONČAN SPOR: Fran Jović povukao tužbu protiv Igora Tudora

Spor je riješen dogovorom - kazao je Jovićev odvjetnik

Danas je na Općinskom sudu u Zagrebu bilo zakazano ročište u predmetu nogometnog suca Frana Jovića protiv Igora Tudora. Po završetku je Jovićev odvjetnik Ivan Župan rekao:

- Sukladno dogovoru s gospodinom Tudorom i njegovim odvjetnikom okončali smo spor na način da smo povukli tužbu. Spor je riješen na miran način, dogovorom između dvije parnične strane.


Je li igralo ulogu što se Tudor vratio za trenera u 1. HNL?

- Apsolutno ne.

Tudor je po izlasku sa suda rekao da će njegov odvjetnik sve objasniti.

- Tužitelj je povukao tužbu, odrekao se tužbenog zahtjeva u cijelosti i to je to - kazao je Saša Pavličić Bekić.

Kako je došlo do preokreta?

- Vjerojatno je shvatio da nije u pravu - zaključio je odvjetnik Hajdukova trenera.

Podsjetimo, Jović ga je tužio za naknadu štete zbog duševne boli, a sve se odnosi na period kada je Tudor bio trener Karabukspora, da bi na novinarsko pitanje tko će biti prvak Hrvatske, Rijeka ili Dinamo, navodno odgovorio da će to u slučaju neizvjesne završnice biti Dinamo, 'jer su tu prisutni razni Matoci, Jovići, Conjari'... 

Proces je sada završen, tužba je povučena. Jović se odrekao tužbenog zahtjeva.

Vaša reakcija na temu