Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Markus Spiske on Unsplash Olimpijski kvalifikacijski košarkaški turnir u Spaladium Areni odigrat će se uz publiku

Olimpijski kvalifikacijski košarkaški turnir u Spaladium Areni odigrat će se uz publiku

Održava se od 29. lipnja do 4. srpnja

Olimpijski kvalifikacijski turnir u košarci od 29. lipnja do 4. srpnja u Spaladium Areni odigravat će se u nazočnosti publike, izvijestili su iz Grada.

Na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza i uz potporu načelnika Stožera Civilne zaštite Grada Splita Bojana Ivoševića, suglasnost za nazočnost publike uz poštivanje epidemioloških mjera dao je Županijski stožer Civilne zaštite. 

- Prisustvo publike podrazumijeva poštivanje epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utvrđene u Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, što znači da se mora provoditi mjera fizičkog distanciranja odnosno održavati razmak među osobama od najmanje dva metra, a nadalje, prisutni gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, da su preboljeli bolest COVID-19 u posljednjih 180 dana, da su preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili da su unatrag 72 sata bili negativni na PCR testu ili unatrag 48 sati bili negativni na brzom antigenskom testu - navode iz Banovine.

Dodaju kako je za kontrolu mjera i uvjeta odgovoran organizator Hrvatski košarkaški savez.

Vaša reakcija na temu