Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Olmissum deklasirao Futsal Dinamo u trećoj utakmici finala

Olmissum deklasirao Futsal Dinamo u trećoj utakmici finala

Sljedeća, potencijalno odlučujuća, utakmica igra se za tri dana u Omišu

U trećoj utakmici finalne serije SuperSport HMNL-a, Olmissum je u Omišu deklasirao Futsal Dinamo 6:0. 

Od samog početka utakmice Omišani su krenuli razigrano, dominantno, u pravom domaćinskom stilu. Već u 5. minuti stigli su do prednosti, a strijelac je bio Josip Kolobarić.

Kroz cijelo prvo poluvrijeme trajala je dominacija Olmissuma, a vratar gostiju Ante Piplica u nekoliko je navrata sjajno reagirao i tako spašavao svoju momčad. Međutim, ni raspoloženi Piplica nije u 19. minuti mogao spriječiti Finca Iira Vanhu koji je silovitim udarcem povećao domaću prednost. 

U drugom dijelu Zagrepčani su se razbudili, bili su konkretniji prema naprijed, ali Omišani su njihove napore lako neutralizirali. Kada je pred kraj susreta Futsal Dinamo zaigrao bez vratara, dogodio se apsolutni raspad sistema. Omišani su na prazna zagrebačka vrata postigli još četiri pogotka. Kapetan Duje KusturaJakov Hrstić te u dva navrata Josip Jurlina poentirali su za konačnih 6:0.

Olmissum je tako stigao do svoje druge pobjede u finalnoj seriji. Trenutno vode s 2:1, što znači da s pobjedom u sljedećoj utakmici, koja se za tri dana igra u Omišu, postaju prvaci SuperSport HMNL-a.

Vaša reakcija na temu