Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Kralj / Pixell OPET SE DOGOVORILI: Dinamo kupio vratara Rijeke i ostavio ga na posudbi na Rujevici

OPET SE DOGOVORILI: Dinamo kupio vratara Rijeke i ostavio ga na posudbi na Rujevici

Isto su ranije napravili i s igračem Štefuljom

Vratar Rijeke Ivan Nevistić potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom! Vijest je službeno objavio klub iz Maksimira.

Dogovorom klubova će do daljnjega će ostati na posudbi u svojoj sadašnjoj momčadi na Rujevici, što je scenarij kojega smo vidjeli i kod Daniela Štefulja..

- Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu - rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.

Navodno Dinamo Rijeci za vratara uplaćuje milijun i pol eura.

Vaša reakcija na temu