Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPET ZABIO: Bivši Hajdukov napadač vodeći strijelac lige!

OPET ZABIO: Bivši Hajdukov napadač vodeći strijelac lige!

U strijelce se upisao i Roguljić

Ante Vukušić postigao je pogodak u desetom kolu slovenske lige. Njegova Olimpija svladala je na domaćem terenu gradskog rivala Bravo 3:1. Bivši napadač Hajduka zabio je treći pogodak svoje momčadi, u 39. minuti je povisio na 3:0. Za Bravo je cijeli susret odigrao još jedan bivši hajdukovac, Ante Vrljičak.

Vukušić je trenutno vodeći strijelac lige, zabio je sedam pogodaka kao i Dario Vizinger iz Celja. Olimpija je trenutno vodeća momčad lige, imaju 21 bod, baš kao i najugodnije iznenađenje ove sezone, Aluminij. 

U devetom kolu slovačke lige u strijelce se upisao Ante Roguljić. Njegov Trenčin na domaćem je terenu poražen od aktualnog prvaka Slovana iz Bratislave 4:2. Roguljić je drugi prvenstveni pogodak postigao u 36. minuti kada je smanjio vodstvo Slovana na 2:1. Uspio je Trenčin nakon toga i izjednačiti, no u nastavku je Slovan s dva pogotka stigao do pobjede.

Cijeli susret za momčad iz Bratislave odigrao je Marin Ljubičić koji je prošlog četvrtka bio junak pobjede u Europskoj ligi protiv Bešiktaša. Slovan je trenutno druga momčad lige, imaju 22 boda, jedan manje od vodeće Žiline. Roguljićev Trenčin nalazi se na šestom mjestu s 11 bodova.

Vaša reakcija na temu