Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr OPROŠTAJNI INTERVJU: 'Nakon sastanka s Jakobušićem sam smatrao da nema razloga da rastanak ne bude korektan'

OPROŠTAJNI INTERVJU: 'Nakon sastanka s Jakobušićem sam smatrao da nema razloga da rastanak ne bude korektan'

Za mene osobno je Damir Burić bio najbolji jer me koristio kao ofenzivnog igrača

Bassel Jradi jučer je i službeno postao slobodan igrač. Mjesec dana prije isteka ugovora s 'bijelima' libanonski ofenzivac s klubom je dogovorio raskid suradnje. U klubu za njega imaju samo riječi hvale s obzirom da se prilikom dogovora o raskidu odrekao i određenih novčanih sredstava.

- Na kraju se sve riješilo na korektan način. Moram priznati da zbog odluke protekle zime o prebacivanju u drugu momčad nisam imao respekt prema čelnim ljudima kluba prije prvog sastanka koji smo imali u srijedu. Ali nakon sastanka s predsjednikom Lukšom Jakobušićem promijenio sam mišljenje. Bio je iskren, i to se mora respektirati. Nakon toga sam smatrao kako nema razloga da rastanak mene i kluba ne bude korektan - priča nam Jradi koji je drugi dio sezone proveo trenirajući s drugom momčadi Hajduka.

- Želim zahvaliti svima u B momčadi jer su prema meni i Miji Caktašu imali sjajan odnos pun respekta. Posebno bih se zahvalio treneru Goranu Sabliću. Naravno da mi nije bilo svejedno kada sam prebačen u momčad, ali sam idući dan nazvao Damira Laštru. Napravili smo plan treninga i nakon toga mi je psihički bilo puno lakše.

Jradi je u Hajduk stigao u ljeto 2018. godine.

- U nepune tri godine bilo je dosta uspona i padova. Prve sezone mogu reći da je bilo ok, 2019/20 vrlo dobro, a ovu sezonu moram okarakterizirati kao lošu. Split ću uvijek pamtiti kao sjajan grad.

Jedan trenutak u dresu Hajduka nikad neće zaboraviti.

- Utakmicu protiv Dinama na Poljudu. Pobijedili smo 1:0, zabio sam pobjednički pogodak. Bio je to sjajan osjećaj. Derbiji s Dinamom su zaista posebne utakmice i gušt ih je igrati.

Iako je na Poljudu proveo nešto manje od tri godine za to je vrijeme Hajduk promijenio osam trenera. Jednog je ipak želio istaknuti.

- Za mene osobno je Damir Burić bio najbolji jer me koristio kao ofenzivnog igrača, a ne kao igrača 'box to box'. Ali, moram reći da sam sa svim trenerima imao dobar odnos.

Još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

- Kada si slobodan igrač onda ti mobitel vrlo često zvoni. Imam na stolu nekoliko zanimljivih opcija.

Prije nekoliko dana Jradi je dospio u fokus nakon što je u Indoneziji izašla vijest da ga želi Persib. Navijači Persiba su mu doslovno zatrpali Instagram.

- Zaista ne znam odakle je ta priča krenula. Ali, Indonezija sigurno neće biti moja iduća destinacija. Imam 27 godina, za Hajduk sam odigrao 96 utakmica i zašto bi išao tamo.

Za kraj je imao poruku za sve navijače Hajduka.

- Budite uz momčad kao i do sada - zaključio je Jradi.

Vaša reakcija na temu