Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Oreščanin: Dinamu čestitke na tituli, bili su danas konkretniji

Oreščanin: Dinamu čestitke na tituli, bili su danas konkretniji

Nakon onog što smo zatekli mislim da smo napravili dobar posao

Hajduk je poražen u derbiju protiv Dinama sa 3:1 i završio sezonu na četvrtom mjestu. Utakmicu je prokomentirao trener 'bijelih' Siniša Oreščanin.

- Utakmica je bila otvorena i dobra za gledati. Dinamu čestitke na tituli i bili su danas konkretniji.

Kako ste zadovoljni sezonom?

- Mislim da možemo biti zadovoljni s ovim što smo izvukli. Nakon onog što smo zatekli mislim da smo napravili dobar posao. Današnja utakmica je bila test za ono što nas čeka dalje. Ova utakmica je bila četvrto pretkolo Europske lige po kvaliteti. Utakmica je bila dobra. Mogu već sada bez da sam pogledao i analizirao izvući puno stvari iz ove utakmice. Idemo na odmor i sastavljat ćemo prijelazni rok u kojem moramo biti pametni. Danas smo vidjeli što nam nedostaje.

Primljeni golovi...

- Primljeni golovi su uvijek pogreška.

Možemo li očekivati Hajduk u borbi za titulu prvaka iduće sezone?

- Na to ne mogu odgovoriti. Moramo vidjeti kako će se stvari odvijati u prijelaznom roku. Očekuje nas osjetljiv prijelazni rok. Nismo u statusu platežne moći kao neki klubovi. Igrače dugo skautiramo i moramo tu biti pametni.

Vaša reakcija na temu