Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Oreščanin: Pohvala i zahvala Miji, Jurić je na beku bio ok, a s Nejašmićem smo ušli u rotaciju jer ima jako puno utakmica iza sebe

Oreščanin: Pohvala i zahvala Miji, Jurić je na beku bio ok, a s Nejašmićem smo ušli u rotaciju jer ima jako puno utakmica iza sebe

Čestitam svojoj momčadi i stožeru na dobrom susretu

Hajdukov trener Siniša Oreščanin nakon utakmice je rekao:

- Utakmica je bila dosta sadržajna, čestitam svojoj momčadi i stožeru na dobrom susretu. Od početka do kraja smo igrali dobro. Nakon poluvremena smo znali da će Rudeš prema naprijed otvoriti sve karte i ući u tranzicijsku utakmicu koja nama jako paše.

Potom je dodao da je još sve otvoreno u borbi za Europu, a onda je uslijedilo pitanje o Caktašu:

- Pohvala i zahvala Miji, koji je ispao perjanica našeg načina rada, a nagradila ga je i lopta danas. 

Kako je trener zadovoljan sa Stankom Jurićem na desnom boku?.

- OK. Odradio je dsvoju rolu kako smo zamislili, razgovarali smo dosta. Njegovo htijenje nam daje za pravo da ga stavimo na tu poziciju, a on je profesionalac koji se ne libi to odigrati.

Je li to opcija za budućnost ili potreba u ovom trenutku?

- Vidjet ćemo, mi smo otvoreni za takve stvari jer smatramo da je to samo dobro u njegovu razvoju.

Upitan je kakav mu je igrač Lisakovich.

- Vrlo zanimljiv. Sa četvrtim golom sam tek odahnuo. Kod 0:2 sam se uhvatio u razmišljanju da utakmica još nije završena. Golove smo postigli na vrijeme i mi smo ih smirili, ali definitivno je on bio igrač koji je nositelj Rudešova boljeg proljeća.

Nejašmić prvi put nije bio u prvih 11?

- Ušli smo u rotaciju jer ima jako puno utakmica iza sebe, Mlad je igrač i smatrali smo da je možda dobro da ga malo rekuperamo. Ali vidjeli ste kad je ušao koliko je on igrač sustava i radi vidljive i nevidljive stvari. Mlad je, ali dvije godine s nama, on je igrač sustava i jako dobro se adaptira i napreduje. .

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14