Foto: Robert Matić / hajduk.hr Oreščanin: Treća trećina igre je uvijek najteža i svjesni smo da tu moramo još dosta toga popraviti

Oreščanin: Treća trećina igre je uvijek najteža i svjesni smo da tu moramo još dosta toga popraviti

Gledali smo izjednačenu utakmicu

Grasshopper je s minimalnih 1:0 svladao Hajduk u prijateljskoj utakmici, a nakon susreta trener Siniša Oreščanin je rekao:

Bio je ovo jako dobar test za nas protiv kvalitetnog protivnika. Gledali smo izjednačenu utakmicu, obje momčadi su u oba poluvremena imale svoje periode dominacije, s mnogo stvari sam zadovoljan, ali naravno ima i dosta onih na kojima još moramo raditi. Generalno, smatram da je ovo bila jedna dobra predstava za drugu pripremnu utakmicu, s mnogo udaraca na gol i mnogo tranzicija protiv suparnika koji se želi nadigravati. Iz ove utakmice ćemo izvući dobre pouke i nastavljamo se spremati za dalje.

Još je dodao:

- Na realizaciji treba konstantno raditi, treća trećina igre je uvijek najteža i svjesni smo da tu moramo još dosta toga popraviti. Po meni je ovo bila pozitivna utakmica i samo trebamo nastaviti raditi, a stvari će doći na svoje. U ovoj utakmici sam dobio ono što sam tražio, ali naravno, uvijek volim zabiti pogodak prije svega, to je ono što je nedostajalo danas - zaključio je trener 'bijelih'. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40451, "");
Pregledaj komentare