Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka OŠTRI UKIĆ Provjerite što je proslavljeni košarkaš rekao o splitskoj publici

OŠTRI UKIĆ Provjerite što je proslavljeni košarkaš rekao o splitskoj publici

Ovo je jednostavno neshvatljivo - kazao je nekadašnji kapetan Splita, a danas trener kadeta na Gripama

Senzacionalnu pobjedu Splita protiv Crvene zvezde pratilo je na Gripama tek 500-tinjak gledatelja, a s komentatorskog mjesta utakmicu su prenosili Domagoj Pancirov i proslavljeni splitski košarkaš Roko Ukić. Danas je Ukić trener kadeta Splita, a evo kako je prokomentirao lošu posjećenost ovog dvoboja:

- Stvarno sam baš i razočaran i šokiran s obzirom da na Gripama nema više od 500 ljudi. Svaka čast i utakmici Hajduka koja se preklapa s terminom ove utakmice, ali ja ne mogu shvatiti da u Splitu ne postoji 2.000 ljudi koji će, ako ništa drugo, doći vidjeti kako igra majstor poput Miloša Teodosića. Ovo je jako atraktivan protivnik koji ima budžet 20 milijuna eura, koji se ne viđa svaki dan - kazao je nekadašnji kapetan Splita, pa nastavio:

- Znam da je splitska publika razmažena i navikla već da Zvezda i Partizan redovito dolaze i pobjeđuju Split. Međutim, igrao sam u puno lošijim ekipama nego je ova i Gripe su uvijek protiv Zvezde i Partizana bile pune. Ovo je jednostavno neshvatljivo.

U trenucima dok su igrači, treneri i publika slavili veliku pobjedu na parketu, Ukić je zaključio:

- Drago mi je da zbog svih ovih malobrojnih koji su došli da su ovako uživali, a neka svima koji nisu ovdje bude krivo i neka nauče nešto nakon ovoga.

Notirajmo i to jučer kako su jučer opet Pancirov i Ukić pokazali zbog čega ih se smatra najboljim i najstručnijim sportskim komentatorskim dvojcem na televizijskoj sceni u ovom trenutku. 

Vaša reakcija na temu