Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ozljeda je stvar prošlosti, ali...

Ozljeda je stvar prošlosti, ali...

Ove sezone samo jednom zaigrao je od prve minute

Niko Kristian Sigur vratio se treninzima Hajduka. Polivalentni Kanađanin zbog ozljede prepona propustio je utakmicu sa Slaven Belupom, ali vrlo brzo vratio se u trenažni proces te je u konkurenciji za nadolazeći susret s Lokomotivom. 

Sigur je ove sezone odigrao osam utakmica, od čega je samo jednom startao (u kupu protiv Bilogore). Zabio je jedan pogodak, u pobjedi protiv Gorice (4:1). 

Do dolaska Gennara Gattusa, Sigur je figurirao kao prva opcija na desnom boku, no dolaskom Talijana to se promijenilo. Siguru na ruku nije išla ni ozljeda gležnja koju je zadobio na pripremama. Propustio je obje utakmice protiv Torshavna, a nakon što se vratio u kadar uslijedila je nova pauza. Zbog ozljede mišića zadnje lože uoči Ružomberoka propustio je utakmicu sa Slovacima te dvoboje protiv Varaždina i Istre. 

U međuvremenu, poziciju desnog beka prigrlio je Šimun Hrgović, u veznom redu 'beton' su Ivan Rakitić i Filip Krovinović te će Sigur najlakše do prilike kao rotacija na krilnim pozicijama. 

U Hajduk je stigao kao veznjak, Ivan Leko (spletom okolnosti) dao mu je priliku na desnom beku, a sada bi do ozbiljnije minutaže mogao na krilu...

Vaša reakcija na temu