Foto: hajduk.hr Palermo izbačen u treću ligu!

Palermo izbačen u treću ligu!

Imaju pravo žalbe u roku od 48 sati

 Palermo je izbačen u Serie C! Tako je danas odlučio talijanski državni sud, a klub sa Sicilije pod istragom je završio zbog neurednog poslovanja od 2015. do 2018. godine.

Upravo su ovakvu kaznu za Palermo tražili pravnici Talijanskog nogometnog saveza. Palermo ima pravo žalbe u roku od 48 sati, a onda će se za tjedan dana znati konačni rasplet. Cijelu situaciju sa zebnjom prati gotovo pola Serie B. Palermo je sezonu završio na trećem mjestu što znači da su na terenu izborili nastup u doigravanju za Serie A.

No, ako odluka ostane ista, a oni završe u Trećoj ligi, tada bi na njihovo mjesto u doigravanje uskočila Perugia. S druge strane bilo bi promjena i u donjem dijelu ljestvice. Venezia bi automatski ostala u ligi, dok bi za ostanak razigravali Salernitana i Foggia koja je u prvotnoj varijanti ispala. Cijela situacija natjerala je čelne ljude Saveza da se termini doigravanja pomaknu za (barem) tjedan dana.

Treba vidjeti kako će se cijela situacija odraziti na Josipa Posaveca, vratara koji je iz Palerma posuđen Hajduku, a cijena otkupa je 1,8 milijuna eura.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14