Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr PAO U DRUGI PLAN: Je li drugi strijelac Hajduka zaslužio barem koju minutu?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

PAO U DRUGI PLAN: Je li drugi strijelac Hajduka zaslužio barem koju minutu?

Slovenac ima dobru statistiku, no nije niti ušao s klupe

Hajdučka priča Jana Mlakara u drugom dijelu sezone nije baš bajna. Slovenac je potpuno pao u drugi plan, a trener Valdas Dambrauskas nije ga u Gradskom vrtu uveo niti s klupe, iako je 'bijelima' trebala ta pobjeda za ozbiljniji korak ka vrhu.

Dok su Biuk i Ljubičić, odnosno njihov razvoj, česta tema, Mlakara nitko gotovo da i ne spominje, a radi se o igraču jako dobre statistike, drugom strijelcu kluba u ovoj sezoni, čak i reprezentativcu Slovenije. Mlakar u prvenstvu ima 22 nastupa, ali u oko upada detalj da je od toga počeo utakmicu samo 12 puta, a postigao 7 golova uz tri asistencije.

Dodajmo tome i da je doveden kao napadač, a često je iz taktičkih razloga guran više na krilne pozicije.

U drugom dijelu prvenstva je Mlakar bio starter u tri utakmice i sva tri puta su 'bijeli' pobijedili. Zadnji put protiv Gorice u polufinalu Kupa. Nakon toga je tri puta ulazio s klupe, a sada protiv Osijeka niti to.

U redu, u bocu od litre ne stanu dvije, dolaskom Nikole Kalinića je netko morao ispasti iz sastava, no ako pričamo o nekakvim unutarnjim rezervama, pitamo se je li Slovenac opravdano toliko gurnut sa strane.

Vaša reakcija na temu