Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka PAOLO TRAMEZZANI Nakon što smo zabili gol, igrali smo s više samopozdanja

PAOLO TRAMEZZANI Nakon što smo zabili gol, igrali smo s više samopozdanja

Možemo napredovati, pogotovo kada imamo loptu u nogama

Paolo Tramezzani bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Lokomotive.

- Dojam nakon utakmice je isti kao što sam imao tijekom susreta. Pokušali smo kontrolirati utakmicu, bili smo mirni, gradili posjed od posljednje linije. Nakon što smo zabili gol igrali smo s više samopuzdanja. Sretan sam jer nije bilo lako nakon reprezentativne stanke. Vratili su nam se neki igrači nakon duže vremena. Igralo se u 13 sati. Nije bilo lako, ali sam sretan izvedbom - rekao je Tramezzani, a zatim dodao:

- Možemo napredovati, pogotovo kada imamo loptu u nogama. Danas smo pokušali neke stvari. Znamo da smo u dobrom momentu, ali moramo iskoristiti svaki trening kako bi bili bolji. 

Što ste rekli Livaji nakon utakmice?

- To neka ostane između mene i njega.

Slijedi susret sa Slaven Belupom?

- Znamo da to neće biti laka utakmica. Oni imaju svoj cilj, mi svoj. Nema alibija, moramo se pripremiti za taj susret - zaključio je Tramezzani.

Vaša reakcija na temu