Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAOLO TRAMEZZANI Od igrača tražim da vjeruju u ono što radimo

PAOLO TRAMEZZANI Od igrača tražim da vjeruju u ono što radimo

'Osijek je dobra momčad'

Nakon pobjede protiv Istre pred Hajdukom je novi ispit. U 20. kolu HNL-a Hajduk sutra gostuje u Gradskom vrtu (15.00 sati) kod Osijeka.

- Analizirali smo utakmicu s Istrom, a nakon toga i Osijek. U ovom trenutku razmišljam samo o Osijeku. Za sutra ću odabrati igrači za koje mislim da mogu biti spremni nakon tri dana i susreta s Istrom. Imali smo u četvrtak i dug put, a imamo još danas vremena za pripremiti se na najbolji način - rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani, a zatim se dotakao Osijeka.

- Dobra su momčad. To pokazuje i ljestvica. Motivirani smo i spremni i želimo nastaviti naš posao.

Osijek dijeli prvo mjesto s Dinamom, no ove sezone nisu uspjeli svladati Hajduk?

- Zaslužuju to. Dobra su momčad, s dobrim trenerom. Ali, sigurno će sutrašnja utakmica biti drukčija od prethodne dvije. Važna je za njih, ali vjerojatno još važnija za nas.  

Nenad Bjelica je rekao da se poznajete?

- Da, znamo se. Pratio sam treninge kada je bio u Spezije. Ne iznenađuje me što radi dobar posao. Ali, sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka. Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Ono što ću tražiti od igrača je da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i lošoj situaciji. Ako tako bude mislim da na pozitivan način možemo odraditi završnicu sezone - za kraj će Tramezzani.

Vaša reakcija na temu