Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: N1 PAVASOVIĆ VISKOVIĆ: Gospodine Prodanović, nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku!

PAVASOVIĆ VISKOVIĆ: Gospodine Prodanović, nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku!

'Pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu'

Brojne reakcije izazvao je ružan status koji je na Twitteru objavio Zoran Prodanović iz Leta 3 nakon poraza Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka mladih. Na društvenim mrežama cijeli je slučaj prokomentirao i Ljubo Pavasović Visković, ugledni odvjetnik te bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka. 

- Dakle, pretjerujem, radikalan sam, opsjednut sam Hajdukom, ali onog dana kada bilo kojem Zg ili Ri djetetu poželim išta loše, kada mi njihove suze budu ugodne ( sa izuzetkom domaćih izdajnike tipa Mate Baturina - naravno isključivo u nogometnom smislu) poslat ću samog sebe u pičku materinu, uzet uputnicu i zatvoriti se u Vrapče na barem 5 godina. I zato gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama St auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović. 

Vaša reakcija na temu