Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pave osam godina nije među nama

Pave osam godina nije među nama

Bio je jedan od najistaknutijih Hajdukovih navijača

Na današnji dan, 26. studenog, prije osam godina napustio nas je Pavao Grubišić Čabo, bivši tajnik Kluba navijača Hajduka i jedan od najistaknutijih torcidaša prije dva desetljeća.

Njegova rečenica 'Ako padne lopovluk, nerad i nemar u Hajduku, na jednom čvoru kao što je taj - onda pada u državi!' danas je ponosno istaknuta na Poljudu. Pave je to napisao 2009. kada je do njega došla vijest o kreiranju Kodeksa upravljanja Hajdukom, tada već nije bio aktivan navijač, ali je ta njegova poruka postala jednim od simbola borbe Hajdukovih navijača za pošteniji nogomet i društvo u cjelini.

Njegovi prijatelji s navijačke tribine sjećat će ga se po nekim drugim stvarima, doživljajima s gostovanja i zafrkanciji koja je pratila njegovu generaciju.

Kao i svake godine, doći će na njegov grob u Jabuci kraj Trilja...


Vaša reakcija na temu