Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pavelin: Sportski neuspjeh u ovoj sezoni je jedan od razloga Jakobušićeve smjene

Pavelin: Sportski neuspjeh u ovoj sezoni je jedan od razloga Jakobušićeve smjene

Nadzorni odbor nije tražio boljeg od gospodina Jakobušića, nego drukčijeg

Predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Aljoša Pavelin je rekao:

- Sportski neuspjeh u ovoj sezoni je jedan od razloga smjene gospodina Jakobušića. Nadzorni odbor nije tražio boljeg od gospodina Jakobušića nego drukčijeg. Gospodin Jakobušić je svoju dionicu odradio kvalitetno, a sada treba drukčiji profil za iduću dionicu.

Potom je dodao:

- Ciljevi prema novom predsjedniku Uprave ostaju isti. Hajduk se uvijek mora boriti za osvajanje prvenstva, kupa, a zbog financijske stabilnosti igranje skupina europskih natjecanja. Taj cilj se ne mijenja, tko god da bude predsjednik ili u Nadzornom odboru. Potrebno je pronaći balans između razvoja mladih igrača i cilja borbe za titulu. To je ključni izazov. Cilj je isti, a neostvarivanje cilja ne znači da smo loše radili. Može se dogoditi da ste u ključnoj utakmici u 95. minuti pogodili stativu i izgubili prvenstvo. Ima čitav niz drugih parametara. Moramo pronaći model na koji ćemo ostvariti cilj.

Vaša reakcija na temu