Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Petković: Nekad za momčad moram napraviti i prljave stvari

Petković: Nekad za momčad moram napraviti i prljave stvari

Dinamov napadač smatra da je njegova ekipa zaslužila tri boda

Bruno Petković u derbiju je bio najbolji igrač Dinama. Napadač 'modrih' namučio je obranu 'bijelih' tokom 96 maksimirskih minuta.

- Tu sam da se borim, izborim faulove. Nekad i te prljave stvari moram napraviti, uvijek sam bio timski igrač. Idemo u pravom smjeru, izuzev realizacije nisam vidio našu slabu točku. Bili smo maksimalno dominantni u svakom segmentu igre, nisu nam kreirali polupriliku. Odlična utakmica, ali bilo je utakmica kada smo pobijedili, a nismo zaslužili, tako je sada bilo obratno. Sigurno smo zaslužili tri boda - rekao je Petković, a zatim se dotakao ogleda s prijateljem Stefanom Simićem.

- Odigrali smo čvrstu utakmicu, maksimalno profesionalno, bez prijateljstva na terenu. To je normalno. Pozdravili smo se poslije na terenu, i poslije, dobri smo prijatelji, ali što se dogodi na terenu ostaje na njemu.

Je li gol Dinama zabio Petković ili je to bio autogol Ismajlija?

- Okrznuo sam je, ali on je zadnji dirao loptu - zaključio je Petković.

Vaša reakcija na temu